Família
,
2020
Divendres 10 de juliol, 19h
Centre Cívic Baró de Viver
Barcelona

Teatre familiar 'Baobab. Un arbre, un bolet i un esquirol'

En el marc del cicle Barcelona Districte Cultural, espectacle familiar 'Baobab. Un arbre, un bolet i un esquirol', a càrrec de la companyia La pera llimonera, en què dos venedors ambulants, refugiant-se d'una gran tempesta, expliquen la història d'un bolet i un esquirol que, a causa de la guerra, emprenen una gran aventura per trobar un nou arbre on poder viure.

*Recomanat: Més de 6 anys
*Premi Públic al Millor Espectacle de la Mostra d’Igualada 2019 i Premi Xarxa Alcover al tractament que fa de la temàtica de la guerra i la immigració, la posada en escena, l’humor i el llenguatge utilitzat.

Sinopsi: 

Si et quedes sense arbre, has de buscar un nou bosc on poder refugiar-te. On amagar-te i trobar aixopluc. Si et quedes sense arbre, no tens més remei que llançar-te al camí i caminar fins que no puguis més, fins que algú et doni la mà i et convidi a compartir el seu arbre. Si et quedes sense arbre, has de caminar, vagar, penar, fins que algú és prou generós per voler compartir el seu. Som un esquirol i un bolet, ens hi convides? Ens dones permís per entrar-hi?

Preu: 

Entrada gratuïta (reserva d'entrades aquí - enllaç)

Organitza: 

Institut de Cultura de Barcelona - Ajuntament de Barcelona

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1