Jump to navigation
De l'11 al 25 d'abril
Dijous 25 d'abril, 19h
Del 29 de febrer al 25 d'abril
Divendres 26 d'abril
Dissabte 27 d'abril, 12h
Mes d'abril
Del 7 al 28 d'abril
Diumenge 28 d'abril, 12h
En el marc del cicle 'Una passejada per La Pedrera amb...', visita en grup reduït per l'emblemàtic edifici de la mà d'Ada Parellada, xef i divulgadora gastronòmica.
Filla d’una família de fondistes de Granollers, amb gairebé tres-cents anys d’ofici. Al 1993, va començar la seva aventura culinària en solitari obrint Semproniana, un local de menjars al mig de l’Eixample de Barcelona. Al llarg d’aquests vint anys, amb el seu marit, han obert fins a sis locals i restaurants.
La restauració ocupa la part central de la seva feina, però la complementa amb múltiples activitats professionals. Col·labora amb diferents mitjans de comunicació, transmetent la necessitat de recuperar els hàbits culinaris a les llars. Realitza tallers i fa xerrades a pares que tenen interès en millorar els hàbits alimentaris de la família. En aquesta línia, es troba millorant l’oferta culinària d’un menjador escolar i les decisions culinàries d’una gran empresa de restauració col·lectiva, que gestiona 350 cuines escolars del nostre país.
Autora d’una vintena de llibres de divulgació culinària i una novel·la, 'Sal de Vainilla'. També assessora restaurants en la recerca del concepte, la millora de la carta i la formació dels seus treballadors. Ha estat reconeguda amb la Creu de Sant Jordi atorgada per la Generalitat de Catalunya.
20€ (comprar entrada aquí - enllaç)
Fundació Catalunya-La Pedrera
Web La Pedrera - Casa Milà