Arts
,
2021
Del 26 al 29 d'octubre
Online
L'Hospitalet de Llobregat

5è CREA

Nova edició del CREA, el punt de trobada per a tots els que conviuen i treballen en el Districte Cultural, que organitza anualment l’Ajuntament de L’Hospitalet. Per segon any consecutiu, a causa de la pandèmia, el CREA celebrarà una edició especial amb una programació digital enfocada a professionals, artistes, creatius, programadors, curadors i gestors del sector cultural i d’àmbits relacionats.

L’objectiu de la trobada és donar suport als professionals que habiten el Districte i, per aconseguir-ho, s’ha ideat una programació pensada perquè es coneguin i es donin a conèixer.

Durant quatre dies es podrà gaudir d’una taula rodona amb responsables de diferents festivals que se celebren a la ciutat, tractar la realitat d’aquests esdeveniments en època de pandèmia i el futur del sector. També es farà una sessió de networking personalitzada i, per primera vegada, es traslladarà el CREA a la televisió en un innovador programa especial que comptarà amb presentacions de nous projectes i actuacions musicals.

Inscripcions: 

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1