Espectacles
,
2021
De l'11 al 13 de juny
Castell de Montjuïc
Barcelona

7è Festival Píndoles

El Festival Píndoles, cita de referència de teatre breu a Catalunya, celebra la seva setena edició, i per primera vegada, s’inicia la línia de suport a la creació de sis peces seleccionades mitjançant una convocatòria oberta.

Les obres de text són seleccionades de manera anònima i valorades per una comissió de textos formada per a professionals del sector teatral. A banda, s’inclouen en aquesta tria, propostes de teatre de text, de dansa, de circ, de teatre d’objectes o peces multidisciplinàries. Durant els dies del festival, es podran veure també peces convidades, i des del 2020, s’inclou un breu concert com a fi de festa de cada jornada.

Una altra característica rellevant és la d’utilitzar espais únics i singulars com a escenaris de les obres. Com a festival es pretén crear una doble descoberta, tant de les obres en si, mai vistes amb anterioritat, com dels espais on es representen. D’aquesta manera es crea una experiència de sorpresa i s’utilitzen com a escenografia espais particulars del Castell de Montjuïc: terrasses, jardins, casernes, aules didàctiques o els canons.

Horari: 

Dies 11, 12 i 13 de juny Dues franges horàries per dia: - De 17:30h a 20:00h - De 19:45h a 23:00h

Programa: 

Consultar aquí (enllaç)

Preu: 

5€ per franja horària
Venda d'entrades online aquí (enllaç)

Més informació: 

  • imatge de control 1per1