Espectacles
,
2021
Del 22 al 31 de gener
Teatre Lliure
Barcelona

Cicle 'Katharsis'

Katharsis va néixer la temporada passada com un context escènic dins el Teatre Lliure per preguntar-nos a través de diverses formes d’expressió què és teatre. Davant d’aquest qüestionament trobem una indefinició i, per tant, una llibertat que ens convida a deixar-nos portar i a aprendre a través del plaer estètic i holístic que les arts escèniques, ens les seves innombrables formes, ens poden oferir.

En aquesta nova edició de Katharsis, tindran lloc una sèrie de conferències performatives dutes a terme per artistes locals i que culminarà en un debat amb la participació d’artistes internacionals, també amb caràcter performatiu.

S'homenatja aquest gènere de les arts escèniques, ja existent des dels anys 60, com a resposta -amb una certa subversió- a tots els debats, taules rodones i conferències que ens assalten als mitjans o als centres culturals davant les crisis socials, econòmiques o sanitàries fetes per experts que no sempre aconsegueixen connectar amb el públic en la seva manera d’exposar les idees.

Horari: 

A les 18h i a les 20h

Programa: 

Consultar aquí (enllaç)

Preu: 

5€ espectacle
Comprar entrades online aquí (enllaç)

Més informació: 

  • imatge de control 1per1