Música
,
2021
Divendres 22 d'octubre, 19h
CC Can Deu
Barcelona

Concert de Sandra Bautista

En el marc de la 10a edició del Barcelona Districte Cultural, concert de Sandra Bautista, on presentarà el seu darrer disc, 'Trapezista'.

Bautista té joventut, talent i una veu dolça i incisiva, i amb el directe del seu nou treball posa el focus a cuidar fins a l'últim detall dels seus temes, que graviten al voltant del pop, el rock, els ritmes llatinoamericans, el swing, el funk o la rumba.

Amb un estil vocal que li ha permès fer-se un lloc entre les veus més reconegudes de l'escena actual i mantenint l'accent en el missatge com a cantautora, el que més sorprèn de 'Trapezista' és la producció sonora àmplia i potent que respiren totes les cançons. Tots els temes traspassen les fronteres estilístiques que l'artista havia explorat fins ara. Es podria dir que s'han pervertit els estils, s'han electrificat les notes i s'ha endurit la sonoritat, afrontant nous reptes, per escriure en forma de sonet o estructurar un compàs d'amalgama 11/4, un recurs rítmic gens habitual.

Alhora, a 'Trapezista', cada cançó acaba donant sentit a un treball que vol defensar que partint de la foscor “és quan un pot veure la llum, tot allò que tenim, i gaudir de la vida”.

Preu: 

Entrada gratuïta

Inscripcions: 

Cal fer reserva prèvia aquí (enllaç)

Organitza: 

Institut de Cultura de Barcelona - Ajuntament de Barcelona

  • imatge de control 1per1