Música
,
2021
Divendres 17 de desembre, 20h
CC Tomasa Cuevas
Barcelona

Concert d'El Pony Pisador a capella

En el marc de la 10a edició del Barcelona Districte Cultural, concert d'El Pony Pisador, banda formada per cinc joves de Barcelona que mescla músiques tradicionals d'arreu del món amb un estil viu i desenfadat, però treballat amb cura. El seu bon humor és contagiós: els seus espectacles són variats i imprevisibles, perquè entre riures i bromes amb el públic, a cada concert passen coses inesperades. Els agrada la música tradicional celta i les cançons marineres, però als seus discos i concerts s'hi troben sons de molts indrets diferents.

Més enllà de ser un grup de folk amb tres àlbums a l'esquena, aquest grup de Barcelona ha aconseguit crear al seu voltant una comunitat de fans única, fonamentada en mems interns i en l'humor absurd que trobem en les seves pròpies cançons.

De fet, és en el seu últim treball, 'Jaja Salu2', on es fan més evidents les ganes de fer l'ase que tenen, amb tretze temes on han comptat amb la col·laboració del seu públic a través d'internet, una portada fruit d'un concurs entre els seus seguidors i una duració de tan sols divuit minuts.

Preu: 

Entrada gratuïta

Inscripcions: 

Cal fer reserva prèvia aquí (enllaç)

Organitza: 

Institut de Cultura de Barcelona - Ajuntament de Barcelona

  • imatge de control 1per1