Activa't
,
2021
Dimecers 21 de juliol, 19:30h
CCCB
Barcelona

Conversa 'Ciutat i complexitat'

Conversa 'Ciutat i complexitat', on el prestigiós sociòleg i pensador urbà Richard Sennett i els arquitectes Pablo Sendra, Maria Sisternas i Carles Muro dialogaran sobre les estratègies per fer de les ciutats del segle XXI entorns de vida basats en la diversitat i la complexitat.

Sinopsi: 

Al llarg de la seva trajectòria, Sennett ha abordat l’impacte en les ciutats dels canvis en àmbits com la família, el treball o les comunicacions i s’ha convertit en un dels principals referents internacionals pel fet de pensar les peces que integren els entramats urbans contemporanis.

El darrer graó de la seva contribució pren forma d’assaig a 'Diseñar el desorden. Experimentos y disrupciones en la ciudad' (Alianza Editorial, 2021), escrit juntament amb Pablo Sendra, en el qual ambdós autors reflexionen sobre el disseny urbà com a instrument que pot servir per reduir el desordre i uniformitzar la vida a les ciutats, però també com a forma de resistència per crear espais urbans que abracin la diversitat.

A partir de les seves aportacions, tots dos autors dialogaran, acompanyats de Carles Muro i Maria Sisternas, sobre la possibilitat d’imaginar i construir ciutats que deixin d’esborrar la complexitat de les vides d’aquells que les habiten i hi conviuen.

Preu: 

3€ | Comprar entrada aquí (enllaç)

Organitza: 

CCCB

Més informació: 

Web CCCB

  • imatge de control 1per1