Espectacles
,
2021
Divendres 15 d'octubre, 19h
CC Baró de Viver
Barcelona

Espectacle 'Entrañas con patatas'

En el marc de la 10a edició del Barcelona Districte Cultural, espectacle 'Entrañas con patatas', a càrrec de la companyia LosinFormAlls, on proposen un viatge d'una hora per l'essència dels protagonistes, en Luis i en Pere, des d’allò més absurd fins a la cosa més profunda.

Durant aquest viatge expliquen la seva història d'amor peculiar. La de dos éssers units pel vincle de l'amistat que han decidit transitar per la por a través de l'exploració del ridícul i la total exposició de tot el que forma la seva identitat. En aquest viatge, l'error esdevé una eina essencial que genera una història orgànica i canviant que se sosté gràcies a aquest marge fi entre el risc i el control. Perquè el que vol plantejar l’espectacle és: com podem crear una plataforma per existir sense limitacions? Com ho hem de fer per transgredir els límits d’allò establert que articulen la nostra conducta social en el dia a dia?

L'espectacle es construeix prenent com a premissa que no hi ha res que romangui i que tot existeix en canvi constant, utilitzant com a motor principal la repetició contínua d'uns certs fragments textuals i escenes on els materials són sempre els mateixos, però diferents cada vegada. Perquè hi ha coses que només s'arriben a entendre quan perden el significat, quan es desprenen del sentit que tenien i queden obertes a noves lectures i interpretacions. En Luis i en Pere redueixen la seva identitat a cendres per poder ressorgir-ne absolutament lliures de condicionaments.

Preu: 

Entrada gratuïta

Inscripcions: 

Cal fer reserva prèvia aquí (enllaç)

Organitza: 

Institut de Cultura de Barcelona - Ajuntament de Barcelona

  • imatge de control 1per1