Espectacles
,
2021
Divendres 15 d'octubre, 19h
CC Joan Oliver 'Pere Quart'
Barcelona

Espectacle 'Galería'

En el marc de la 10a edició del Barcelona Districte Cultural, 'Galería' de José Maldonado, un espectacle contemporani i multidisciplinari on es combinen tres llenguatges: la dansa, que utilitza com a eix inicial el flamenc; la plàstica, exposant i creant en directe obra pictòrica, i el llenguatge audiovisual, amb una peça interactiva que uneix els tres llenguatges. Una arriscada posada en escena que introdueix l’espectador en una acollidora atmosfera visual i sonora gens convencional en la qual es desenvolupen diferents coreografies.

El bailaor flamenc i artista plàstic José Maldonado presenta en solitari quatre escenes en què ret homenatge a l'art i la cultura, a través de les figures de quatre insignes artistes espanyols. Falla, Lorca, Dalí i Carmen Amaya serveixen d'inspiració a Maldonado en la creació d’un meravellós passeig cultural.

La seva particular 'Galería' consta de quatre murals realitzats durant el confinament (amb els quals fins i tot va realitzar una exposició) i parteix de la materialització de sensacions enceses per aquests quatre personatges il·lustres i històrics de la cultura espanyola. Quatre rostres clarament definits sobre l'escena que motiven a l'artista a ballar-los amb uns recursos extensos.

Aquest treball mostra Maldonado en tota la seva esplendor. Ensenya la seva manera delicada i minuciosa de treballar i també la força de la seva interpretació i el poder de la seva estètica.

Preu: 

Entrada gratuïta

Inscripcions: 

Cal fer reserva prèvia aquí (enllaç)

Organitza: 

Institut de Cultura de Barcelona - Ajuntament de Barcelona

  • imatge de control 1per1