Arts
,
2021
Del 27 de febrer al 18 de juliol
Centre d'Art Tecla Sala
L'Hospitalet de Llobregat

Exposició 'Our garden needs its flowers'

Des del 2015 més de 500 artistes visuals, músics, arquitectes, dissenyadors i agents culturals han escollit la ciutat de L’Hospitalet com a destí creatiu i conviuen avui en espais rehabilitats de l’antiga zona industrial de la ciutat, que s’ha posicionat com un dels principals eixos culturals de l’àrea metropolitana de Barcelona.

A partir d’un recorregut orgànic 'Our garden needs its flowers' vol donar a conèixer els diversos fluxos, sinèrgies i relats artístics que es donen al Districte Cultural des d'una aproximació natural i espontània, a través d'una selecció de 50 artistes visuals de diferents generacions, músics i 10 dissenyadors.

En la selecció hi tenen representació els més de 10 espais de creació que hi ha al Districte Cultural de L'Hospitalet: l’Edifici Freixas, Can Polític, La Tonal’H, l’Espai Salamina, FASE, Trama 34, La Infinita, LeonardodaVinci, Cobalto 13, Av. Fabregada 22 i el TPK Art i Pensament Contemporani.

L’exposició s’acompanya d’un programa d’activitats, concerts i exposicions temporals que tindran lloc al Centre d’Art Tecla Sala i a l’espai públic. Les dues primeres exposicions són les dedicades a l’espai de creació La Infinita i al taller de videocreació del programa Art i Territori. Totes dues es podran visitar del 27 de febrer fins al 2 de maig.

Horari: 

De dimarts a dissabte: d’11 a 14h i de 17 a 20h
Diumenges i festius: d’11 a 14h
Dilluns feiners, tancat

Comissariada per: 

David Armengol i Albert Mercadé

Preu: 

Entrada gratuïta

Organitza: 

Centre d'Art Tecla Sala i Districte Cultural L'H

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1