Arts
,
2021

Instal·lació 'Urban Nature'

Instal·lació 'Urban Nature. Una pel·lícula transitable', de Rimini Protokoll, una companyia que porta el teatre més enllà dels seus límits. En aquesta estrena mundial de la seva última instal·lació performativa, el col·lectiu posa el focus en la vida a les grans ciutats.

Durada experiència: 56 minuts.

Horari: 

De dilluns a divendres: de 15 a 20h
Dissabte, diumenge i festius: d'11 a 20h

Programa: 

Com si estiguessis caminant per dins d’una pel·lícula, 'Urban Nature' et proposa un recorregut per les històries reals de set personatges que tenen vides creuades i, en alguns casos, oposades: un catedràtic d’història econòmica i ambiental, un empresari de les noves economies vinculades a la tecnologia i les ciutats, una noia que va viure al carrer, una nena del barri del Raval, una treballadora de l’economia submergida, un guarda de presons i una assessora financera.

A les obres de Rimini Protokoll, el públic esdevé actor i protagonista. Podràs submergir-te en les històries dels personatges i anar adoptant-ne els rols. A través d’un relat audiovisual, la visita t’empeny per una escenografia que funciona com a set cinematogràfic. Un recorregut immersiu que et convida a posar-te a la pell d’altres persones i a adquirir experiències d’una manera nova, a partir de punts de vista i biografies diversos.

Preu: 

 

7€ general | 5€ reduït
Comprar entrada aquí (enllaç)
Entrada gratuïta: Amics CCCB, aturats, Targeta Rosa i Targeta Discapacitat.

Fitxa tècnica: 

Concepte, text i direcció: Helgard Haug, Stefan Kaegi, Daniel Wetzel
Concepte i escenografia: Dominic Huber
Comissariat: Rimini Protokoll i Dominic Huber

Organitza: 

CCCB - Centre de Cultura Contemporània de Barcelona

Més informació: 

Web Rimini Protokoll
Web CCCB
Facebook CCCB

  • imatge de control 1per1