Família
,
2021

Tallers infantils de Nadal

En el marc de les Festes de Nadal, el Museu del Disseny proposa uns tallers especials adreçats a infants d'entre 5 i 12 anys

> Taller 'Quin embolic!': Taller d'estampació de teles, per conèixer la col·lecció de moda de l'exposició 'El cos vestit. Siluetes i moda (1550-2015)', i com alguns vestits han estat decorats amb uns estampats molt especials, les Indianes. Al taller s'estamparà a mà aplicant la tècnica del bac per decorar el propi Furoshiki, un teixit quadrat d'origen tradicional japonès que serveix per embolicar tot tipus de coses una vegada i una altra.

Activitat en grup guiada adreçada a nenes i nens d'entre 5 i 8 anys

> Taller 'Dissenya i il·lumina: Taller de disseny i fabricació de fanalets, on cadascú crearà un fanalet de nadal. L'activitat ofereix una visita guiada a l'exposició 'Objectes comuns. Històries locals, debats globals' que és plena de diferents dissenys de làmpades per baixar al taller carregats d'idees per posar en pràctica amb materials reciclats: ampolles de plàstic i altres materials reaprofitables que es decoraran per crear el fanalet de nadal.

Activitat en grup guiada adreçada a nenes i nens d'entre 9 i 12 anys.

Horari: 

Dies 23, 28, 29 i 30 de desembre: d'11:30 a 13:30h

Preu: 

 

3€ | Comprar entrada aquí (enllaç)
Aforament limitat a 15 infants per taller (infants no acompanyats)

 

Organitza: 

Museu del Disseny de Barcelona

Més informació: 

  • imatge de control 1per1