Espectacles
,
2021
Del 17 al 28 de març
Teatre Eòlia
Barcelona

Teatre 'Kentucky ha muerto'

Teatre 'Kentucky ha muerto', el nou espectacle de La Peleona. Una sàtira estripada i carregada d’humor negre, com ja és marca de la casa de la companyia.

Una obra que parla sobre la societat d’avui en dia, sobre la necessitat de lluitar per un món millor, la resistència pacífica com a opció, la inacció com a mal inherent a la nostra societat, i còmplice necessària de la repressió del poble a mans dels poderosos.

Segons explica la mateixa companyia: "En un moment en què patim un retrocés gravíssim dels nostres drets, on el reton d'antics fantasmes no desapareguts amenacen la nostra democràcia, cal demanar-se més que mai qui volem ser demà com a societat".

Horari: 

De dimecres a dissabte: 20h
Diumenge: 18h
Dissabte 27 de març:19h | Col·loqui en acabar la funció organitzat per Recomana.

Sinopsi: 

En un món de gallines, un ou solitari i rebel decideix no néixer. Cansat de la forma de vida imposada per una cadena de producció sense sentit, opta per fer ús del seu potencial de no fer.

Després d'un primer moment de confusió, i com si es tractés d'una onada de sabotatges, la resta d'ous se sumen a la protesta amb l'esperança que les gallines s'adonin que viuen en una societat malalta que necessita canviar si no vol desaparèixer.

Amb l'abisme de l'extinció davant dels seus becs, les gallines miraran de convèncer els insubmisos ous de la necessitat de néixer per garantir l’ordre establert.

Preu: 

A partir de 10€ | Comprar entrada aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Creació i direcció: Carla Torres i Clara Manyós
Dramatúrgia: Carla Torres
Intèrprets: Berta Graells, Carla Torres, Carles Goñi, Clara Manyós, Eloy Pazos, Patrícia Mendoza i Ruth Talavera
Escenografia: Anna Tantull
Disseny de llums: Quim Algora
Composició musical: Jordi Cornudella
Disseny de vestuari: Zaida Crespo
Espai sonor: Alejo Levis
Moviment escènic: Berta Graells

Més informació: 

  • imatge de control 1per1