Espectacles
,
2021
Dissabte 11 de desembre, 20h
CC Casa Groga
Barcelona

Teatre 'Under the pelucas'

En el marc de la 10a edició del Barcelona Districte Cultural, teatre 'Under The Pelucas' a càrrec de la companyia Dejabugo, duet còmic format per Judit Martín i Emma Bassas. Una de les companyies teatrals més disbauxades del panorama escènic nacional.

Tots els seus espectacles estan creats i interpretats per elles mateixes i tenen la influència del clown, la improvisació i de grans referents de l’humor absurd com Monty Python, Smack The Pony, SNL, Pez en Raya o The Muppet Show.

Sinopsi: 

T'has emprovat mai una perruca? Has sentit que, en canviar de pentinat, podries convertir-te en un personatge diferent i viure experiències desconegudes? Aquesta és la premissa de l'espectacle 'Under The Pelucas'

Sota cada perruca s'amaga un personatge, i en aquest espectacle d'humor inclassificable coincideixen tota mena de personatges i situacions delirants i inesperades. Un xou que fa brillar el peculiar estil de les Dejabugo, amb números que voregen el surrealisme i tracten, amb ironia, de temes d'actualitat.

Un espectacle ple d'esquetxos on es veuran confessions reals de gent real, vuit bessones que canten, iaies que expliquen acudits políticament incorrectes, monyos parlants, cadells virtuals, pallasses amb problemes seriosos, un gran concurs sorpresa i molt més.

Preu: 

Gratuït. Cal fer reserva prèvia aquí (enllaç)

Organitza: 

Institut de Cultura de Barcelona - Ajuntament de Barcelona

Més informació: 

  • imatge de control 1per1