Arts
,
2022
Diumenge 3 d'abril, de 10 a 14h
La Pedrera - Casa Milà
Barcelona

Dia Morandi a La Pedrera

En el marc de l'exposició 'Morandi. Ressonància infinita', Dia Morandi, una jornada per celebrar la figura del gran pintor i gravador italià Giorgio Morandi, apropant-nos a la rellevància i la poètica de la seva obra des de mirades i coneixements diversos.

La jornada consta d'un taller (a escollir entre dos), Finestres (breus xerrades informals), un diàleg i la cloenda. 

Sinopsi: 

Tallers creatius: 
> Estudi d’artistes: Bodegó contemporani 
Per tots els públics, a partir de 7 anys.
Aquest taller utilitzarà la tècnica fotogràfica per investigar sobre el bodegó i les seves possibilitats a partir de conceptes com la composició, el color o la llum. El grup tindrà l'oportunitat d’experimentar amb diversos objectes i crear la seva pròpia obra.

> Una ampolla, un gerro i un got!
Per  a públic familiar (de 5 a 10 anys acompanyats)
En aquest taller creatiu, els més petits de la casa crearan una natura morta imitant l'artista italià. Les nenes i els nens participants hauran d’escollir d’entre el diversos objectes aquells que vulguin per fer la seva composició.

Finestres:
Després de les experiències creatives dels tallers trobarem a la sala d'exposicions breus xerrades informals que, des de disciplines diferents ens ajudaran a conèixer l’obra de Morandi i el seu univers. D’una banda, els més petits trobaran tres propostes conduïdes pels nostres educadors per mirar l’exposició d’una manera lúdica. D'altra banda, el públic adult tindrà l'oportunitat d'escoltar professionals de reconeguda expertesa dialogar amb les obres de l'exposició des de mirades diferents: des de l’estètica, l’arquitectura i la història.

Diàleg i cloenda:
La jornada acabarà amb una conversa oberta entre els assistents i els professionals que han intervingut a l’activitat de les finestres

Programa: 

De 10:30 a 12h | Tallers creatius
De 12 a 13:30h | Finestres
De 13:30 a 14h | Diàleg i cloenda

Preu: 

 

General: 10€ | infantil 5€ (Comprar tiquets aquí - enllaç)
General + taller: 16€ | infantil 11€ (Comprar tiquets aquí (enllaç)

Organitza: 

Fundació Catalunya - La Pedrera

Més informació: