Espectacles
,
2022
Divendres 25 de març, 18h
Centre Cívic Baró de Viver
Barcelona

Espectacle de circ 'Dai, ma aspetta'

En el marc de la 11a edició del Barcelona Districte Cultural, espectacle de circ 'Dai, ma aspetta', primera creació de la companyia Las Sistars, que vol fer reflexionar sobre què és l’espera i on col·loquem el concepte del temps quan esperem. Considerant que ens trobem dins una societat que té pressa i superada pels estímuls que ens ataquen diàriament, conviden al públic a aturar-se un moment i dedicar un racó de temps a preguntar-se com vivim l’espera i quin valor donem actualment al temps i al ritmes de les nostres vides.

És a partir de la relació de les dues dones com a amigues i la relació que estableixen com a artistes, que a través dels portés i el moviment volen traslladar aquestes qüestions al públic. La peça posa de manifest que l’espera pot transformar-se en un moment de curiositat i gaudi; que a vegades no passa res si no passa res. 

Sinopsi: 

Dues dones, dues cadires i un xiclet. El moviment i els portés acrobàtics recorreran un viatge poètic i absurd nascut del temps mort. És que quan esperem, el temps es converteix en buit? Què et passa quan esperes?

Preu: 

Entrada gratuïta

Inscripcions: 

Cal fer reserva prèvia aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Idea original i direcció: Las Sistars
Intèrprets: Judit Obach i Maddalena Chialda

Organitza: 

Institut de Cultura de Barcelona - Ajuntament de Barcelona

Més informació: