Arts
,
2022
Del 2 de desembre al 4 de maig
CCCB
Barcelona

Exposició 'Constel·lació gràfica'

Exposició 'Constel·lació gràfica', una mostra que presenta les historietes i la diversitat de llenguatges, de registres estètics i de referents culturals de nou autores que experimenten amb estils i llenguatges, que trenquen els esquemes del còmic i que comparteixen una mirada crítica i carregada d'humor envers el món, i que, a través de l'ús del color, el grafisme o l'experimentació estilística i narrativa, han posat en qüestió formes canòniques del còmic.

En la seva obra, aquestes autores tracten, amb mirada crítica i humor, temes de la realitat millennial com la precarietat econòmica i laboral, la desaparició de l'estabilitat, la relació amb la tecnologia, la sororitat o les relacions a Internet.

L'exposició convida, també, a conèixer com una xarxa de fires d'autoedició, petites editorials i impremtes han fet possible la consolidació d'una escena alternativa en què es mouen i formen aquestes nou artistes. I posa de manifest com el còmic pot traspassar el paper i tenir vida en altres suports artístics com la ceràmica, els tapissos i les animacions.

Bàrbara Alca, Marta Cartu, Genie Espinosa, Ana Galvañ, Nadia Hafid, Conxita Herrero, María Medem, Miriampersand i Roberta Vázquez conformen la constel·lació d'universos creatius d'aquesta exposició.

Horari: 

De dimarts a diumenge i festius: d'11 a 20h
Dilluns no festius, tancat.

Inauguració: 

 

Dijous 1 de desembre, a les 19h.
Durant la inauguració, al Hall del CCCB hi actuarà la DJ Teresa Ferreiro i s'oferirà una cervesa, cortesia de Damm.

Comissariada per: 

Montserrat Terrones

Més informació: 

Web CCCB

  • imatge de control 1per1

Et pot interessar