Arts
,
2022

Exposició 'Transgressions'

Exposició 'Transgressions. Ceràmica contemporània del Museu del Disseny', una mostra que exhibirà la nova col·lecció de ceràmica contemporània del Museu, que complementa la ja existent, que en l'actualitat compta amb més d'un miler d'objectes i dues-centes trenta autories diferents.

Entre les noves incorporacions a la col·lecció destaquen artistes com Madola, María Oriza, Xavier Toubes, Ángel Garraza, Sophie Aguilera, Maria Bofill, Yukiko Kitahara i Roger Coll.

En els darrers anys s'ha treballat per mantenir aquesta col·lecció al dia, seguint atentament els nous camins de la ceràmica i incrementant-la, per tal que sigui una mostra viva i representativa de la creació actual.

El Museu del Disseny presentarà aquestes noves adquisicions en una exposició que posa l'accent en un moment creatiu de contrastos, crítica i reflexió sobre temes d'actualitat, on les transgressions matèriques, tècniques i conceptuals es fan evidents. Alhora que, la versatilitat del material, ens permet fer una aproximació a les aplicacions de la ceràmica en el món del disseny i l'arquitectura.

Comissariada per: 

Isabel Fernández del Moral

Preu: 

3€ general | 2€ reduïda

Més informació: 

  • imatge de control 1per1