Activa't
,
2023
Dimecres 22 de febrer, 18:30h
CCCB
Barcelona

Debat 'Geopoètica d'Europa'

Debat 'Geopoètica d'Europa', amb l'escriptor Iuri Andrukhóvitx, una de les grans veus literàries i intel·lectuals d'Ucraïna, on conversarà amb Frederic Guerrero-Solé al voltant de la seva trajectòria literària, la invasió militar russa al seu país i la seva defensa dels valors europeus.

Intel·lectual compromès amb el seu país, Andrukhóvitx comparteix en aquesta conversa les seves reflexions sobre el conflicte actual a Ucraïna, però també la singular mirada que té sobre què significa ser europeu avui.

Sinopsi: 

Iuri Andrukhóvitx és novel·lista, poeta i assagista. La seva obra està travessada per la reflexió sobre quin és el sentit d'Europa i per una singular reivindicació dels valors europeus, que ell considera un conjunt d'idees únic, amb múltiples manifestacions, que cal defensar constantment.

El seu darrer llibre publicat en castellà, 'Pequeña enciclopedia de lugares íntimos' (Acantilado, 2023) és, en paraules del mateix autor, un "breu manual de geopoètica i cosmopolitisme" que proposa un viatge personal pel passat i el present d'algunes de les ciutats del continent, des de Praga i Berlín fins a Kíev o Odessa, per oferir-nos un retrat d'Europa i la seva història ple de sentit de l'humor i perspicàcia.

Preu: 

 

3€ general | Gratuït Amics CCCB
Comrpar entrada aquí (enllaç)

Organitza: 

CCCB

Més informació: 

Web CCCB