Arts
,
2024
Del 18 d'octubre al 17 de març
CCCB
Barcelona

Exposició 'IA: Intel·ligència artificial'

Exposició 'IA: Intel·ligència artificial', una mostra sobre la història, el funcionament, les possibilitats creatives i els reptes ètics i legislatius de la intel·ligència artificial avui.

Mai abans una tecnologia havia crescut tan ràpidament i s'havia introduït de manera tan directa en les nostres vides. La intel·ligència artificial preocupa i fascina. Amenaça i genera oportunitats. Té detractors i defensors. En aquest context de conversa pública i de dependència col·lectiva de la IA —podem prendre decisions sense ser assistits per la IA?—, l'exposició proposa aturar-se, apropar-se de manera entenedora a la intel·ligència artificial i obrir el debat sobre com es desenvoluparà en els propers anys.

La mostra aborda el paper de la intel·ligència artificial en la vida quotidiana, les oportunitats que presenta per a la recerca científica i biomèdica, el paper de la supercomputació com a principal impulsor, la situació legislativa actual, els riscos de desinformació que en planteja l'ús generalitzat o els biaixos racials i de gènere que pot generar.

Horari: 

De dimarts a diumenge i festius: d'11 a 20h
Dilluns no festius: tancat

Inauguració: 

Dimarts 17 d'octubre, a les 19h

Comissariada per: 

Lluís Nacenta

Programa: 

Consulta les activitats paral·leles a la mostra aquí (enllaç)

Preu: 

 

6€ general | 4€ reduït | Gratuït Amics CCCB
Comprar entrada aquí (enllaç)

Organitza: 

CCCB

Més informació: 

Web CCCB

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1