Espectacles
,
2024
Del 26 de juny al 4 d'agost
Diversos espais
Barcelona

Grec Festival

48a ecició del Grec Festival, que torna amb una extensa programació de 81 espectacles i més de cinquanta activitats paral·leles que combina el talent local i els homenatges a mestres mundials de les arts escèniques.

Entre els noms que formen part d'aquesta edició del Grec hi han La Veronal, La Brutal, Dagoll Dagom o Baró d'Evel, que actuaran al Teatre Grec. Aquest escenari tornarà a ser l'espai inaugural del festival, que enguany protagonitzarà Sílvia Pérez Cruz amb l'espectacle 'Circular', basat en el seu últim disc, 'Toda la vida, un día'. La gironina tindrà la complicitat d'artistes que han format part de la seva trajectòria, com ara Natalia Lafourcade, Rocío Molina, Andrés Corchero, Pepe Habichuela, Carles Dénia, Judit Neddermann i Salvador Sobral.

A més, l'agenda teatral inclou noms de l'escena internacional com Angélica Liddell, Lola Arias, Christiane Jatahy, Nat Randall, Anna Brackon, Jan Lauwers o Krzysztof Warlikowski, en una programació extraordinària i de primer nivell, amb un clar accent femení i en complicitat amb el Festival d'Avinyó.

A les propostes del programa principal s'hi uneixen una cinquantena d'activitats en diverses sales que promouen l'expansió del Grec per tota la ciutat. Entre elles, un 'Tirant lo Blanc' dirigit per Joan Arqué; 'Tots ocells', de Wadji Mouawad, dirigida per Oriol Broggi, o textos d'autoria catalana com 'Malamort', de Daniela Feixas, o 'Les mans', de Llàtzer Garcia.

Programa: 

Preu: 

Comprar entrades o abonament aquí (enllaç)

Organitza: 

Ajuntament de Barcelona

Més informació: 

  • imatge de control 1per1

Et pot interessar