Espectacles
,
2024
Dijous 22 de febrer, 19h
Centre Cívic Can Deu
Barcelona

Teatre 'Adéu, Jane!'

En el marc del 15è Barcelona Districte Cultural, teatre 'Adéu, Jane!', un espectacle que vol reflexionar sobre els perills de la pressió estètica i la importància de l'acceptació i apreci propis. És un homenatge a tots els nostres pits: estimar-los no hauria de suposar-nos tants esforços.

*Espectacle per a més de 12 anys.

Sinopsi: 

La Mariona travessa un dels moments més importants de la seva curta vida: amb només disset anys, ha de passar per l’extirpació del seu pit malalt.

Durant la ressonància magnètica prèvia a l’operació, entrarem dins del seu imaginari on ella, i dos estranys alter egos, ens explicaran com ha arribat fins al moment present, quins són els seus dubtes, les seves pors, les seves il·lusions, i com visualitza l’impacte que tindrà aquest fet a la seva vida.

Basat en una història real -i inspirat en tantes d’altres-, aquest espectacle és, també, un espai per reflexionar sobre els perills de la pressió estètica i la importància de l’acceptació i estima pròpies. És un homenatge a tots els nostres pits: estimar-los no ens hauria de suposar tants esforços.

Preu: 

Entrada gratuïta

Inscripcions: 

Cal fer reserva prèvia aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Companyia: L'Excèntrica
Dramatúrgia: Clara Moraleda
Direcció: Juanjo Marín i Clara Moraleda
Interpretació: Laura Dorca, Clara Moraleda i Joana Roselló

Organitza: 

Institut de Cultura de Barcelona - Ajuntament de Barcelona

Més informació: 

  • imatge de control 1per1