Espectacles
,
2024
Dimecres 17 d'abril, 19h
Centre Cívic Casa Groga
Barcelona

Teatre ‘CR#SH (Tothom pot caure)’

En el marc del 15è Barcelona Districte Cultural, teatre ‘CR#SH (Tothom pot caure)’, de la Cia. Mea Culpa. Una obra fresca, humorística i vitalista, a cavall entre l’auto testimoniatge i la ficció, que pretén ser un cant a l’autoestima i les cures. Tot per parlar de la salut mental als adolescents. Al cap i a la fi, tothom pot caure.

*Espectacle per a més de 14 anys.

Sinopsi: 

La Carla, el Gerard i l'Alba recorden la seva adolescència buscant el moment on alguna cosa es va tòrcer i no van saber detectar-ho. La Carla, aspirant a tenista d'elit, lluita constantment per ser la millor en tots els àmbits de la seva vida. El Gerard es bolca passionalment en una relació virtual a través d'una aplicació de cites i l'Alba intenta ferventment trobar el seu lloc al món.

Tres històries que no deixen ningú indiferent. Tres històries que aconsegueixen ressonar massa, que poden semblar a priori llunyanes, però que al mateix temps es fan estranyament properes. Tres històries de tres persones que, com tothom, van haver d'aprendre que cuidar-se i escoltar-se és la millor eina que tenim per caminar.

Preu: 

Entrada gratuïta

Inscripcions: 

Cal fer reserva prèvia aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Direcció i autoria: Miquel Mas Fiol
Intèrprets: Alba Flor, Gerard Franch i Carla Vilaró

Organitza: 

 

Institut de Cultura de Barcelona - Ajuntament de Barcelona

  • imatge de control 1per1