Espectacles
,
2024
Dijous 25 d'abril, 19:30h
Centre Cívic Casinet d'Hostafrancs
Barcelona

Teatre 'Des de l'ull de l'huracà'

En el marc del 15è Barcelona Districte Cultural, representació teatral de l'obra 'Des de l'ull de l'huracà', de Pau Carrió (autoria i direcció) i protagonitzada per Laura Aubert. Un poema dramàtic entorn la informació sobre les zones en guerra i les seves conseqüències, amb la mirada posada sobre els interrogants i paradoxes que suscita inevitablement el retrat de la violència llunyana a través de l’exhibició als mitjans de comunicació.

*Espectacle per a més de 14 anys.

Sinopsi: 

Pau Carrió (autoria i direcció) i Laura Aubert (interpretació) s’acosten a un dels noms més emblemàtics del periodisme bèl·lic: la corresponsal de guerra Marie Colvin, assassinada pel règim sirià l’any 2012 després d’haver cobert nombrosos conflictes armats a l’Orient Mitjà, els Balcans, Txetxènia, el Timor Oriental, Sierra Leone, Zimbàbue o Sri Lanka.

El text és una de les dos peces del díptic de dos poemes dramàtics, Testimoni de guerra, que van ser mereixedors del Premi Quim Masó 2019 i que es van estrenar el gener del 2021 a la Sala Tallers del Teatre Nacional de Catalunya.

Preu: 

Entrada gratuïta

Inscripcions: 

Cal fer reserva prèvia aquí (enllaç)

Organitza: 

Institut de Cultura de Barcelona - Ajuntament de Barcelona

  • imatge de control 1per1