Espectacles
,
2024
Divendres 23 de febrer, 19h
Centre Cívic Joan Oliver 'Pere Quart'
Barcelona

Teatre 'El Rey del Gurugú'

En el marc del 15è Barcelona Districte Cultural,  representació teatral 'El Rey del Gurugú', obra de Ferran Joanmiquel i producció de La Nave Va, i protagonitzada per David Martínez.

*Espectacle per a més de 16 anys.

Sinopsi: 

Al Marroc, el Mont Gurugú és un lloc de pas, la sala d’espera del paradís, en què els immigrants subsaharians viuen en unes condicions molt precàries i permanentment a l’aguait dels atacs de la policia que s’hi acarnissa. El Gurugú és una terra de frontera. Però també és un lloc on es demostra la solidaritat entre els immigrants, el motor que els encoratja a continuar resistint.

'El rey del Gurugú' mostra el drama sempre actual d’aquesta immigració, però ho fa des dels ulls d’un gos, el Marley, que n’és testimoni quan arriba a la montanya del Gurugú i és adoptat per l'Adbul per fer de gos guardià a El petit Bamako, el campament on malviuen els immigrants, perquè avisi dels freqüents atacs de la policia marroquina. Aleshores, s'adona que serveix per a alguna cosa, que és imprescindible, que pot tenir una llar i crear vincles amb aquests Ulisses del segle XXI que es desviuen per arribar a la terra promesa que tant han somiat.

Preu: 

Entrada gratuïta

Inscripcions: 

Cal fer reserva prèvia aquí (enllaç)

Organitza: 

Institut de Cultura de Barcelona - Ajuntament de Barcelona

  • imatge de control 1per1