Espectacles
,
2024
Dijous 21 de març, 19:30h
Centre Cívic Casinet d'Hostafrancs
Barcelona

Teatre 'Pòsit'

En el marc del 15è Barcelona Districte Cultural, representació teatral de 'Pòsit', un espectacle tendre, divertit i imprescindible, creat a quatre bandes: les de l’actriu gironina Meritxell Yanes Font, el dramaturg i director montmeloní Martí Torras i els doctors Oriol Turró i Maria del Mar Fernández. L’objectiu és donar valor al sentit de l’humor en l’acompanyament de demències com l’Alzheimer.

*Edat recomanada: a partir de 14 anys.

Sinopsi: 

Les persones cuidadores dels i les pacients d’Alzheimer acaben recopilant un grapat de records desorganitzats, converses absurdes i situacions hilarants. A la dura tasca de cuidar el/la familiar o l'amistat, s’hi afegeix la gran responsabilitat de tenir cura d’aquests records, els quals, per pudor o necessitat, s’acabaran oblidant de mica en mica, i s’acumularan en un continent, digues-li casa, armari, calaix o cervell, fins a perdre el sentit, sense l’oportunitat d'esdevenir una idea o imatge que sigui inspiració per a les generacions futures.

A 'Pòsit', totes aquestes idees boges escrites en petits papers grocs són en realitat petites mostres d’amor, capes humils de dignitat amb què redescobrirem una nova relació pacient-cuidador/a.

Preu: 

Entrada gratuïta

Inscripcions: 

Cal fer reserva prèvia aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Dramatúrgia: Martí Torras
Amb l’assessorament i col·laboració especial de: Dra. Maria del Mar Fernández i Dr. Oriol Turró
Ajudant dramatúrgia: Sadurní Vergés
Direcció artística: Martí Torras
Actriu: Meritxell Yanes
Construcció espai escènic: Agustí Custey i Carme Puigdevalls i Plantés
Vestuari: Carme Puigdevalls i Plantés
Atrezzo: Joan Alfred Mengual

Organitza: 

Institut de Cultura de Barcelona - Ajuntament de Barcelona

  • imatge de control 1per1