Entorn
,
2014
Dissabte 30 d'agost, 9h
Port Esportiu
L'Hospitalet de l'Infant

1r Triatló

El 1r Triatló de l’Hospitalet de l’Infant es disputarà el dissabte 30 d’agost. Les persones interessades a participar en aquest esdeveniment organitzat per l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i l’empresa Dreambike Experience ja s’hi poden inscriure, a través de la pàgina web www.triatlohospitalet.com.

En aquest web, hi trobaran informació dels recorreguts atractius pel poble que s’han traçat, adequats a qualsevol triatleta, ja sigui professional i amateur; així com de les categories de triatló que s’han establert (olímpic, sprint, supersprint i aquatló), perquè puguin escollir la que més s’adapta al seu nivell esportiu.

En aquest sentit, cal tenir en compte que l’objectiu principal de l’organització és que tots aquells que prenguin part en aquest triatló s’ho passin bé i repeteixin. Per aquest motiu també, s’han fixat uns preus econòmics, que oscil·len entre els 12 i els 25 euros, en funció de la modalitat triada.

El punt de sortida d’aquesta competició que combina la cursa atlètica, el ciclisme i la natació serà el port esportiu de l’Hospitalet de l’Infant. Des d’aquest punt, arrencarà el triatló olímpic, a les 9h; el triatló sprint, a les 13h; el triatló super sprint, a les 13.20h; i l’aquatló, a les 16.15h.

  • imatge de control 1per1