L'Ametlla de Mar
L'Ametlla de Mar
Av. Amistat s/n
43860 - L'Ametlla de Mar
  • 977 456 477
  • 977 456 000
  • turisme@ametllamar.cat
  • ajuntament@ametllamar.cat
Cala de l'Ametlla de Mar
Platges i cales

L'Ametlla de Mar ofereix un bonic i variat ventall de platges i cales que enamoren als millors banyistes. 

De grava, sorra, de pedres i roques, amb el distintiu Bandera Blava, Platges Verges, platges nudistes i platges aptes per mascotes. Totes elles amb una excel·lent qualitat de l'aigua de la mar i un entorn natural idíl·lic. 

>> Troba-les totes aquí (enllaç)

Suquet de peix
Gastronomia

Del mar a la cassola: la gastronomia de L'Ametlla de Mar és el clar reflex de la riquesa de la seva mar, del gust de la seva gent, un llegat històric amb una identitat pròpia. Cuina de proximitat honesta, sincera i compromesa amb la terra i el mar. A l'Ametlla de Mar, menjaràs de luxe! 

>> Consulta els bars i restaurants aquí (enllaç)

Diada de l'Arrossejat de l'Ametlla de Mar
Festes i diades

Al llarg de l'any, l'Ametlla de Mar viu una gran quantitat de celebracions, ja siguin de caire tradicional, popular, cultural o gastronòmic. 

Festes majors, fires, Catifes de Corpus, Mostra de Teatre i un bon grapat de jornades gastronòmiques que fan de la Cala un poble viu i festiu com pocs. 

>> Consulta el calendari aquí (enllaç) 

Esnòrquel
Què fer?

'AmetlladeMar Experience és el conjunt d'empreses d'activitats que t'ofereixen un ampli ventall de propostes d'oci per gaudir de la Mar Mediterrània i de la natura que envola la costa de l'Ametlla de Mar. 

Bicicleta, busseig / esnòrquel, caiac, creuer turístic, lloguer d'embarcacions, motor, pàdel, pesca (esportiva, submarina i de turisme), rutes de senderisme, tuna-tour, vela i moltes més activitats al teu abast! 

>> Reserva la teva activitat aquí (enllaç)