Música
,
2017
Dimecres 6 de desembre, 20h
Teatre La Renaixença
Cornudella de Montsant

Concert de Meritxell Nedderman

En el marc de la primera edició del festival Músiques de Terrer –un recull de músiques que beuen de les tradicions folklòriques, el patrimoni immaterial i la memòria col·lectiva presents al territori on interactua–, actuació de Meritxell Neddermann.

El seu concert en solitari ofereix un ric mosaic de les múltiples influències de la compositora catalana i esdevé, alhora, una invitació a recórrer distants paisatges sonors que ens portaran des de les versions més personals i clàssiques de peces tradicionals catalanes, fins a l’experimentació mitjançant el looper.

L’estil de Neddermann és eclèctic però en el concert podrem percebre-hi una música fortament influenciada per l’Indie i el Soul amb certs tocs folklòrics. Harmonies que tendiran en ocasions a la tensió i, d’altres, ens aproparan a les riques progressions harmòniques dels referents de la música clàssica. Meritxell Neddermann desenvolupa un ampli espai sonor en el qual es serveix dels múltiples recursos del teclat electrònic i de la veu per crear ella sola tota l’estructura del discurs musical, des del baix, els diversos acords, les veus i els ritmes.

Preu: 

10€ taquilla | 8€ anticipada (es poden comprar a l'Ajuntament de Cornudella de Montsant i a www.entradium.com)

El preu inclou un tast de vi

Més informació: 

  • imatge de control 1per1