AGENDA
Llibres
Llibre 'Mentida' de Care Santos
2018
Dijous 8 de març, 20h
  • Falset
Biblioteca Municipal

Club de Lectura amb 'Mentida' de Care Santos

Trobada del Club de Lectura per parlar de la novel·la 'Mentida' (edebé), de Care Santos, Premi Edebé de Literatura Juvenil 2015. 

Sinopsi: 

La Xènia lluita per treure bones notes, impulsada per la il·lusió d'entrar a Medicina, però des de fa un temps el seu rendiment és més baix. I és que la Xènia s'ha enamorat, però no d'un noi del seu entorn, sinó d'un fantasma, d'una veu sorgida d'Internet amb la qual comparteix la seva passió per la lectura.

Com que la Xènia és decidida i el seu amor virtual no vol quedar amb ella, es proposa sorprendre'l, de manera que comença les seves investigacions amb les poques dades de les quals disposa.

I resulta que tot és fals, una mentida, ni la foto ni el nom són reals. Qui és en realitat la seva ànima bessona? Penedida per haver descuidat els estudis, ho confessa tot als seus pares, segura d'haver estat víctima d'algun desaprensiu. Però aviat un paquet inesperat li revelarà la identitat del noi amb el qual va compartir les seves més íntimes emocions. El paquet prové de la presó de menors i conté la història d'un assassí.

Et pot interessar

Torredembarra És Música, 2019
Del 28 al 30 de juny
Torredembarra
Concert de Momo, homenatge a Queen
Divendres 26 de juliol, 22h
Cambrils
Jornada 'Fem Barri, Fem Cultura, Fem Museu' a Valls, 2019
Dissabte 29 de juny
Valls
Concert 'Rozalen'
Divendres 2 d'agost, 22h
Cambrils
FAR · Festival de les Arts de Reus, 2019
Del 30 de juny al 14 de juliol
Reus
Diumenge 18 d'agost, 12h
Ullastret