Entorn
,
2018
Del 23 al 25 de març
Diversos llocs
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Cursa de muntanya UT Llastres

Els organitzadors d’aquest nou esdeveniment esportiu -el Centre Excursionista Serres de Mestral i el Centre Cultural, Esportiu i Recreatiu de Vandellòs (CCERV), amb el suport de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant- han transformat l’anomenada ‘Ultra Vandekames’, que al 2017 es va celebrar al febrer en un sol dia, en una prova d’ultraresistència que consta de tres etapes; i l’han rebatejat amb el nom de “Llastres”, que és el riu “barranc” que uneix quatre dels pobles del municipi.

Programa: 

Les tres proves que conformen l’UT Llastres són:

1. L’Almadrava. Serà nocturna. Començarà a les 21h del divendres 23 de març a Vandellòs i finalitzarà a l’Almadrava. Tindrà un recorregut de 17,3 km i 430 m de desnivell positiu.

2. Trail Llastres. Es correrà el dissabte 24 de març, a partir de les 7h. El punt de sortida serà l’Almadrava; i el punt d’arribada, Vandellòs. Tindrà un recorregut de 50 km i 4.000 m de desnivell positiu.

3. La Portella Clàssica. Aquesta tradicional cursa, que forma part del Circuit de Curses per Muntanya Camp de Tarragona, es disputarà el diumenge 25 de març, a partir de les 8:30h. Tindrà un recorregut circular de 24km i 1.500 m de desnivell positiu i, com sempre, l’Hospitalet de l’Infant serà el punt de sortida i d’arribada.

En el marc de la Cursa de la Portella, s’organitzaran també curses infantils i aquestes dues proves:

- La Portella Express, el diumenge 25 de març, a partir de les 8:45h, amb un recorregut de 17 km i 1.000 m de desnivell positiu.

- La Portella Caminada, el diumenge 25 de març, a partir de les 9h, amb un recorregut de 12 km i 700 m de desnivell positiu.

La idea és que tothom pugui prendre part en aquest esdeveniment esportiu i gaudir corrent o caminant dels paisatges que ofereix el municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1