Jump to navigation
Dissabte 20 d'abril, 16:30h
Del 22 de febrer al 21 d'abril
De l'11 al 21 d'abril
Del 18 al 22 d'abril
Divendres 12, 19 i 26 d'abril
Dissabte 27 d'abril
Dies 27 i 28 d'abril
Del 12 al 28 d'abril
12a edició de les Jornades Gastronòmiques d'Altafulla, que enguany canvia de format i de temàtica i manté la coincidència de dates amb la Festa Major de Sant Martí i faran el tret de sortida amb un maridatge de cerveses, vins i caves del territori amb música a la plaça del Pou.
La novetat més destacada d’aquesta edició, que compta amb la participació de nou restaurants, se centra en el fil conductor, que passa de la garrofa a les plantes aromàtiques del Baix Gaià com la farigola, l’espígol, el romaní, la menta, el fonoll i la sàlvia. D’aquesta manera, es vol reintroduir les diverses espècies autòctones a les nostres cuines.
Consulta els restaurants participants i els menus que ofereixen aquí (enllaç)
Divendres 25 d'octubre, a les 19h | Plaça del Pou Amb maridatge de cerveses, vins i caves del territori i música en directe.
Ajuntament d'Altafulla
Consorci Turístic del Baix Gaià
Web Ajuntament d'Altafulla Facebook Ajuntament d'Altafulla