Arts
,
2020

Exposició 'La prèvia normalitat'

Exposició 'La prèvia normalitat', un projecte fotogràfic realitzat per 20 fotògrafs que recull unes 200 fotografies fetes durant el setembre i l'octubre de 2019.

Seguint referents com el treball 'In the American West' de Richard Avedon, el grup va fer centenars de fotografies en diversos espais de l’Espluga i en diferents sessions en un ambient de finals d’estiu en el que res feia pensar en el que vindria en els mesos posteriors amb l’impacte terrible d’emergències com la riuada de finals d’octubre i la COVID-19.

El projecte ha reposat durant el confinament, fins que el col·lectiu ha cregut proposar-lo com una representació visual d’aquest moment previ a l'emergència, però també com un gest d'esperança, de comunitat, i de mirades compartides.

Fotògrafs participants:
Carolina Santamaria, Cristina Climent, Elisenda Trilla, Eva Bonet, Joan Antoni Delgado, Joan Tarès, Josep Maria Vallès, Josep Maria Masqué, Mar Garcia, Maria Querol, Marta Garcia, Marta Josa, Montse Vernet, Núria Creus, Rosa Gené, Santi Boqué, Sergi Bru i Àlex Foix.

Inauguració: 

 

Divendres 19 de juny: a les 18:30 i a les 19:30h
Degut al mateix protocol de seguretat de la COVID-19, caldrà realitzar reserva prèvia trucant al 977 870 576, o a través d'aquest enllaç.

Comissariada per: 

Albert Carreras

Preu: 

 

Entrada gratuïta.
Degut al mateix protocol de seguretat de la COVID-19, caldrà realitzar reserva prèvia trucant al 977 870 576, o a través d'aquest enllaç.

Organitza: 

Museu de la Vida Rural

Degut a la COVID-19 consulteu la web de l'organització per possibles canvis d'última hora

Més informació: 

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar