Família
,
2020
De l'11 de desembre al 4 de gener
Diferents comerços del municipi
Torredembarra

Gimcana d'aparadors de Nadal

En el marc dels actes de Nadal a Torredembarra, 6a edició de la Gimcana dels aparadors de Nadal: troba l'objecte que no toca!, una proposta lúdica per a infants i famílies, que en aquesta edició compta amb la participació de 52 comerços.

L'activitat consisteix en què els comerços participants decoren els seus aparadors de Nadal amagant un objecte que no estigui relacionat ni amb el Nadal ni amb la botiga i els infants i famílies hauran de trobar-los i apuntar-ho en una graella que es troba disponible a les oficines de la Regidoria de Turisme i a l’Ajuntament, així com en totes les botigues participants a la gimcana.

Les butlletes recollides, amb data d'entrega màxima el 7 de gener a les 13 h, es revisaran i totes les que siguin correctes entraran en un sorteig telemàtic que es realitzarà el divendres, 8 de gener, a través de la pàgina Sortea2. Els premis d’enguany són una bicicleta, dos patinets i dos lots de productes escolars.

Les botigues també tindran opció a premi, ja que els participants valoraran el 'Millor aparador decorat de Nadal' i 'L'objecte més original amagat a l'aparador'.

Podran participar tots els nens i nenes nascuts entre els anys 2007 i 2015.

> Descarrega la butlleta i consulta els comerços participants aquí (enllaç PDF)

Organitza: 

Ajuntament de Torredembarra

Més informació: 

  • imatge de control 1per1