Jump to navigation
Dissabte 20 d'abril, 16:30h
Del 22 de febrer al 21 d'abril
De l'11 al 21 d'abril
Del 18 al 22 d'abril
Divendres 12, 19 i 26 d'abril
Dissabte 27 d'abril
Dies 27 i 28 d'abril
Del 12 al 28 d'abril
XXIII edició de les jornades gastronòmiques 'Tàrraco a Taula', la part culinària del festival Tarraco Viva, on set restaurants oferiran menús i platets de cuina romana reinterpretada en clau actual.
D’altra banda, els vins han estat seleccionats tenint en compte el territori i la mínima intervenció humana, respectant al màxim l’evolució natural del vi.
> Restaurants participants: Ares Restaurant, Cócula, El Cortijo, El Llagut, La Xarxa, Lola Bistró i Merceria 34.
> Consulta els menús que ofereixen aquí (enllaç PDF)
Patronat Municipal de Turisme de Tarragona
Ajuntament de Tarragona