Jump to navigation
Dies 22 i 23 de febrer
Mes de febrer
Diumenge 2 de març
Del 20 de febrer al 2 de març (dijous i divendres)
Del 7 de febrer al 9 de març
Dilluns 10 de març, 18:30h
Del 14 de febrer al 23 de març
3a edició de la Favatada, la jornada gastronòmica dedicada a les faves que vol posar en valor la cuina d'aquest típic llegum, les seves propietats i la varietat de plats i receptes que giren al seu voltant.
Enguany el format de la Favatada s'ha hagut de modificar i adaptar a les mesures de seguretat marcades per la Covid. Així, l'Associació de Restauradors de Valls cuinaran les faves al Pati i s'establiran tres punts de recollida, concretament les degustacions es podran recollir al mateix Pati, a la plaça del Carme i també a la plaça del Torrent del Titit.
De 12h a 14:30h
3,5€ ració de faves a la catalana + plat de ceràmica + tàper reutilitzable Comprar tiquets anticipadament a l'Oficina Municipal de Turisme (De dilluns a dissabte, de 10:30 a les 13h i de 17 a 19h; diumenge, de 10 a 13h) (Fins el 9 d'abril) El mateix dia de la Favatada no es vendran degustacions.
Ajuntament de Valls
Web Ajuntament de Valls Facebook Ajuntament de Valls