Família
,
2021

Activitat 'Petit herbari'

Activitat 'Petit herbari', un taller dirigit tant a adults com a infants en què s'identificaran, es colliran i es premsaran les plantes del nostre entorn.

Cada participant ha de dur de casa un llapis o bolígraf i unes tisores d'esporgar o ganivet.

Sinopsi: 

La realització d'herbaris ha estat una de les eines principals de la investigació botànica al llarg de la història. Fins al dia d'avui, en què els herbaris són digitals i consultables per internet, es tracta d'un element indispensable per a l'estudi de la flora ja que permet catalogar les plantes i indicar-ne les seves principals característiques. 

En aquest taller, ens fixarem tant en els aspectes físics de la planta com en els seus usos i característiques socials i culturals, que anotarem en les nostres fitxes. I és que moltes de les plantes més comunes del nostre entorn han tingut una funció important en les cultures rurals tradicionals.

Des dels jocs per a la canalla fins als medicaments, passant per l'alimentació o les artesanies de tot tipus, les plantes són presents en tots els moments de la vida.

Preu: 

5€ (inclou l'entrada al Museu)

Inscripcions: 

Aforament és limitat, cal fer inscripció prèvia aquí (enllaç), o trucant al 977 870 576.

Organitza: 

Museu de la Vida Rural i Associació Els Corremarges

Accessibilitat

  • Accessibilitat física: ​Hi ha adaptacions per a que les persones amb mobilitat reduïda hi puguin accedir. Com poden ser les rampes, ascensors, passadissos amples…

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1