Activa't
,
2021

Connexions amb els ritmes naturals

En el marc del programa d'actes de Nadal del Museu de la Vida Rural, acitivat Connexions amb els ritmes naturals, que proposa una vista amb atenció plena al museu i meditació amb música al jardí. Una visita per endinsar-se en l'harmonia amb què es vivia antigament en el món rural. 

Aquesta visita permetrà gaudir d'un ambient ideal per aprofundir en el contingut del Museu, posant en relació cultura i salut, evidenciant que la cultura és el conjunt de tradicions, normes i valors que cohesionen i desenvolupen les comunitats humanes i que la salut es percep i s'interpreta segons les influències culturals.

Tres hores de dinamització per part del psicòleg col·legiat Adrià Cabestany, que transmetrà l'essència de la ruralitat mentre es treballa una actitud d'exploració i descoberta dels continguts de l'equipament, en un ambient de música en viu interpretada amb el handpan. Una experiència única per gaudir d'una sessió de meditació a l'hort-jardí etnobotànic del museu, amb música relaxant i envoltat d'un entorn on aprendre eines i tècniques útils per portar millor el dia a dia.

Preu: 

10€

Inscripcions: 

Cal fer inscripció prèvia aquí (enllaç)

Organitza: 

Museu de la Vida Rural

Accessibilitat

  • Accessibilitat física: ​Hi ha adaptacions per a que les persones amb mobilitat reduïda hi puguin accedir. Com poden ser les rampes, ascensors, passadissos amples…

Més informació: 

  • imatge de control 1per1