Família
,
2021

Cultura ecològica per a famílies

Activitat Cultura Ecològica per a Famílies, que comença amb una visita al Museu de la Vida Rural on s'explicarà, a través del joc, la interacció i dinàmiques artístiques, com vivien i treballaven els nostres avis i àvies en el món rural. Una forma de vida molt diferent a l’actual i de la que en podem aprendre moltes coses.

A més, els i les participant s'endinsaran en el nou hort i jardí etnobotànic del museu per entendre com es conreen alguns aliments de manera ecològica i sostenible.

Després, guiats per l’expertesa de Drac Actiu, s'iniciarà una aventura en el fascinant món de les abelles on s'aprendrà perquè aquests insectes tenen paper determinant per al nostre ecosistema. A través d’un taller didàctic i entretingut, petits i grans viuran l’experiència de descobrir com viuen les abelles i l’important paper ecològic que realitzen i les propietats i utilitats dels productes que elaboren. 

L'activitat s'acabarà de la manera més dolça, tastant la deliciosa mel acabada de recol·lectar.

Preu: 

24,50€ | Aforament limitat. Comprar entrada aquí (enllaç)

Organitza: 

Museu de la Vida Rural, Drac Actiu, Fet a la Conca i Còdol Educació

Accessibilitat

  • Accessibilitat física: ​Hi ha adaptacions per a que les persones amb mobilitat reduïda hi puguin accedir. Com poden ser les rampes, ascensors, passadissos amples…

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1