Família
,
2021

El Rusquet: 'Botànica oculta'

En el marc del Festival de Poesia RUSC, es celebra El Rusquet, en aquesta ocasió amb l'espectacle literari familiar 'Botànica oculta' a càrrec de Forani Teatre.

Horari: 

Primera sessió: 10:30h 
Segona sessió: 12h

Sinopsi: 

En Joan és un expert de la botànica, coneix moltes plantes i remeis naturals, capaç de curar un mal de pedra com una forta diarrea. És el propietari d’un petit herbolari ple de pots que contenen plantes medicinals. Ha fet del seu ofici una autèntica passió.

Avui té la botiga plena de clients (públic), i està molt content. Li agrada trobar remeis perquè tothom sigui feliç en aquesta vida. Però avui està especialment content perquè la Maria Lluïsa, la llibretera del costat, li ha portat la nova edició en català del llibre Botànica Oculta de Joan Perucho.

Emocionat, obre el llibre amb unes ganes boges de voler-ho compartir amb els clients, que com és costum, mai tenen pressa.

Preu: 

Gratuït amb aforament limitat.

Inscripcions: 

Cal fer inscripció prèvia trucant al 977 870 576, o en línia aquí (enllaç)

Organitza: 

Museu de la Vida Rural

Accessibilitat

  • Accessibilitat física: ​Hi ha adaptacions per a que les persones amb mobilitat reduïda hi puguin accedir. Com poden ser les rampes, ascensors, passadissos amples…

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1