Espectacles
,
2021
Dimecres 28 de juliol, 20h
Pati de l'Escola Mestral
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Espectacle de circ 'Potser no hi ha final'

En el marc de la programació d'Estiu a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, espectacle de circ 'Potser no hi ha final' a càrrec de la companyia Pistolet, un espectacle a ritme de rock, amb acrobàcies sobre taula, verticals, mini-bàscula i equilibris de mans a mans en duo i trio.

Sinopsi: 

Un escenari desordenat…, els acròbates arriben tard…, i el músic, on és? Aquest és el tret de sortida d’aquest nou espectacle.

Un portador que mana i ho vol controlar tot i que ningú li fa cas… Un àgil-verticalista desmanegat, juganer i amb molt de ritme… Un acròbata novell i despistat i amb poca autoestima… I un músic amb deliris de grandesa i records d’un passat millor… Què en pot sortir d’aquest còctel tan divers i explosiu? S’arribaran a posar d’acord per fer l’espectacle? Seran capaços d’encadenar més d’una figura sense equivocar-se? Tindrà final tanta ximpleria?

Un gran viatge delirant que ens fa viatjar des de Kentucky a Montserrat i cap a Missouri altre cop, de l’oest americà fins a Andalusia i de Terrassa a Rubí via Londres!

Preu: 

Gratuït amb aforament limitat.

Fitxa tècnica: 

Acròbates: Tomàs Cardús, Marc Hidalgo i Enric Petit
Música en directe: Sergi Estella
Idea original: Circ Pistolet
Construcció de taula i bàscula: Boris Ordeix

Organitza: 

Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant