Família
,
2021
Dimecres 18 d'agost, 19:30h
Pati de l’Escola Mestral
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Espectacle familiar 'En Companyia'

En el marc de la programació d'Estiu a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, espectacle familiar 'En Companyia', a càrrec de la companyia Circ Pistolet & Sabanni. Un divertidíssim xou que combina humor, equilibris acrobàtics, trapezi, teatre físic, acció i moviment. 

Sinopsi: 

Al circ com a la vida sempre és millor caminar acompanyats i d'això no en tenen cap dubte els del Circ Pistolet i en Sabanni, aquell que va néixer sota una col.

A la sempre elegant Anna Plotnikova li agrada molt no tocar de peus a terra, si no és per marcar-se uns passos a ritme de swing. Però on realment és feliç és a les alçades. I a peu de pista, ell, el tècnic. Però no us ho penseu pas que aquest tècnic és un tècnic qualsevol, ell sempre ha dut un artista de circ a dins, i ens demostrarà que li encanta desafiar la llei de la gravetat. Ell és l'Enric Petit, un gran verticalista amb una tècnica i una execució perfectes.

I finalment el pallasso, en Sabanni, que s'encarregarà de presentar aquest singular cabaret. I si deixem aquesta responsabilitat a mans d'un pallasso, pot passar qualsevol cosa...

Preu: 

Gratuït amb aforament limitat.

Organitza: 

Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

  • imatge de control 1per1