Espectacles
,
2021

Espectacle 'Gizaki' + concert de Rombo

En el marc del cicle Nits culturals d'estiu a l'MVR, espectacle 'Gizaki' ('ésser humà' en basc) a càrrec dls ballarins Lali Ayguadé i Akira Yoshida i, tot seguit, concert de Rombo, grup de música i d'amigues format per la Clara, la Montse i la Núria.

'Gizaki' és una obra creada durant la quarantena causada pel Covid-19. En el marc de dos personatges coexistint en una habitació, Akira Yoshida i Lali Ayguadé analitzen a l'ésser humà: una reflexió sobre els mecanismes que ens són subjacents, tant a nivell físic (la forma o la complexitat de moviment que tenen les persones) com a nivell emocional (tot allò que no es veu, que no té imatge però se sent), i sobre el pont que uneix aquests dos mons.

Rombo va néixer accidentalment en un sopar l'estiu del 2012. De seguida van començar a sortir les primeres cançons, que van publicar al febrer del 2015 en un disc homònim, produït per David Rodríguez (La Estrella de David, La Bien Querida, Beef…). 

Preu: 

Entrada gratuïta, amb aforament limitat.

Inscripcions: 

Cal fer inscripció prèvia aquí (enllaç), o trucant al 977 870 576.

Organitza: 

Museu de la Vida Rural

Accessibilitat

  • Accessibilitat física: ​Hi ha adaptacions per a que les persones amb mobilitat reduïda hi puguin accedir. Com poden ser les rampes, ascensors, passadissos amples…

Més informació: