Activa't
,
2021
Dimecres 23 de juny, 10h
Museu de la Vida Rural
L'Espluga de Francolí

Rural Experimenta

En el marc del programa Rural Experimenta, jornada sobre experimentació i innovació en el món rural, una sessió que consistirà en codissenyar i prototipar projectes culturals amb l'ajuda d'equips de treball interdisciplinaris que ajudin a potenciar socialment i econòmicament les zones rurals. 

En aquesta 3a edició de Rural Experimenta hi participen sis projectes d'arreu d'Espanya, dos dels quals són catalans. Hi trobem Som Xipella de Solivella (Conca de Barberà) que té com a objectiu la visibilització de la dona en el món rural a través de la costura, així com la recuperació de llenguatge en desús i en procés de desaparició i les expressions populars associades les tasques del camp i també el centre d'I+D rural de Can Felicia (la Garrotxa), un espai de recerca sobre innovacions en el sistema alimentari local per al desenvolupament territorial sostenible. 

Inscripcions: 

Cal fer reserva prèvia al correu comunicacio@museuvidarural.cat

Organitza: 

Museu de la Vida Rural, Ministeri de Cultura i Esports i Medialab Prado

Accessibilitat

  • Accessibilitat física: ​Hi ha adaptacions per a que les persones amb mobilitat reduïda hi puguin accedir. Com poden ser les rampes, ascensors, passadissos amples…

Més informació: