Taller de cuina 'Del jardí a la taula', Museu de la Vida Rural, 2021

Taller de cuina 'Del jardí a la taula. Cuinem amb verdures de l’hort i plantes del jardí', per entendre realment el valor del producte fresc i de temporada, saber quin gust tenen les varietats locals o quines possibilitats tenen a la cuina les plantes silvestres.
Cada participant ha de dur de casa un davantal, un ganivet i un recipient (bol, carmanyola…).
Adreçat tant per a adults com per a infants.
5€ (inclou l'entrada al Museu)
Aforament és limitat, cal fer inscripció prèvia aquí (enllaç), o trucant al 977 870 576.
Museu de la Vida Rural i Associació Els Corremarges
Web Museu de la Vida Rural
Instagram Corremarges
Aquesta web utilitza les cookies _ga/_utm propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de cookies.