Fires i festes
,
2021
Del 17 al 19 de setembre
Plaça Berenguer d'Entença
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

XXV Mercat Medieval de l'Hospitalet de l'Infant

25a edició del Mercat Medieval de l'Hospitalet de l'Infant, amb una cinquantena de parades de productes d’artesania, d’alimentació o de teràpies naturals, entre d’altres (una desena de les parades seran locals), amb ambientació medieval.

Com a novetat, també hi haurà una exposició de màquines de setge, medicina, armes medievals i invents de l’edat mitjana i un taller-demostració de l’ofici tradicional del forjador. Per als més petits, com és habitual, hi haurà un espai gratuït de jocs tradicionals de fusta, i a més una atracció infantil de pagament i diversos espectacles gratuïts de titelles, a càrrec de la companyia Titelles Vergés; i de màgia, de la mà dels mags Esparragow i Óscar Sanjuan.

Amb aquesta festa adaptada a la situació actual, l’Hospitalet de l’Infant retornarà a l’època medieval quan, al voltant de l’Hospital del Coll de Balaguer, fundat per l’Infant Pere l’any 1344 i avui dia declarat Bé Cultural d’Interès Nacional (BCIN), es va bastir el nucli de població que donaria lloc al poble.

Horari: 

De 10 a 14h i de 17 a 21h

Programa: 

Consulta totes les activitats aquí (enllaç PDF)

Organitza: 

Ajuntament de Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

Col·labora: 

Diputació de Tarragona

  • imatge de control 1per1