Música
,
2022
Divendres 9 de desembre, 19h
Teatre l'Artesana
Falset

Concert de Rita Payés

En el marc de la 6a edició del Festival Terrer Priorat, concert de Rita Payés, que arriba amb el repte més gran de la seva carrera, ja que per primera vegada presenta un concert amb temes escrits i compostos per ella mateixa. La sonoritat que es desprèn ja és marca de la casa: jazz, bossa nova i guitarra clàssica. Una mescla que ha portat Rita Payés i Elisabeth Roma (filla i mare) a tocar per gran part de capitals del continent europeu i l’han posat al costat d’artistes històrics i del món mainstream.

La jove trombonista i cantant catalana de 22 anys ha viscut i respirat música des que era una nena gràcies a la seva família. Va estudiar piano i més tard trombó i es va convertir en el seu instrument principal. Va entrar a la coneguda Sant Andreu Jazz Band sota la direcció del baixista i saxo tenor Joan Chamorro i va participar en diversos àlbums al costat d’Andrea Motis, Eva Fernández i Magalí Datzira. 

L’any 2019 va regalar a la seva mare una sessió de gravació en un estudi. Allà van començar a enregistrar les cançons que ara les acompanyen per tot Europa.

Horari: 

18:30h | Obertura de portes

Preu: 

25€ | Comprar entrada aquí (enllaç)

Organitza: 

Festival Terrer

Més informació: 

  • imatge de control 1per1