Música
,
2022
Dissabte 19 de novembre
Casal de l'Olivera
Els Guiamets

Espectacle de dansa d'¼ Experimental + concert de Pupil·les

En el marc de la 6a edició del Festival Terrer Priorat, espectacle de dansa 'Decorator Crab' de la companyia ¼ Experimental + concert de Pupil·les.

1/4 Experimental, companyia resident a l'Espai en Moviment de Cornudella de Montsant, presenten 'Decorator Crab', una peça de dansa que reflexiona al voltant del cos i l'ús de la roba des de la lògica del consum i la moda. Al contrari d'un cranc que es decora per a passar desapercebut davant els seus depredadors, som cada vegada més vulnerables a l'impuls de la postura i la vestimenta com a reclam per ser vistos i sentir-nos acceptats.

Posada en escena potent i desimbolta que a través d'un llenguatge molt plàstic, articulat amb l'ús de tèxtils, on moviment i veu generen un torrent d'imatges que muten i es transfiguren en l'ull de l'espectador, i articulen lectures crítiques i evidents de la societat de consum. Un joc entre el fet dramàtic i el fet irònic a fi de desconstruir les estructures psicològiques implantades.

Pupil·les és un grup valencià de música rap, format per Natàlia Pons i Mireia Matoses i el deejay Rule (Joan Rodríguez). Enguany presenten el nou disc 'Tot i res', un viatge per històries personals que es poden emmarcar dins els conceptes d'amor, sexe i amistat; i que sorgeix de la voluntat de fer homenatge al poeta Joan Vinyoli. El grup ha evolucionat del rap cap al pop, deixant-nos ritmes més ballables i cançons plenes d'optimisme i ritmes obertament festius.

Programa: 

18:30h | Obertura de portes
19:00h | Espectacle d'¼ Experimental 
19:30h | Concert de Pupil·les

Preu: 

18€ | Comprar entrada aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

1/4 Experimental
Intèrprets: Ivelice Brown, Victoria Villalba, Meritxell Romanos, Gemma Juncosa, Elisenda López i Noemí Delgado

Pupil·les
Natàlia Pons: veu
Mireia Matoses: veu
Rule (Joan Rodríguez): deejay 

Organitza: 

Festival Terrer

Més informació: 

Web Festival Terrer
Instagram Pupil·les

  • imatge de control 1per1