Espectacles
,
2022
Diumenge 15 de maig, 19:30h
Casal Municipal
Torredembarra

Espectacle 'Ocaña, reina de las Ramblas'

En el marc del Festival EVA, En Veu Alta, i del cicle Les Espores de l'EVA, espectacle cabaret 'Ocaña, Reina de las Ramblas', a càrrec del cantant i actor Joan Vázquez – protagonista de 'Paquito forever' – i el director musical Marc Sambola.

Un recital de coples amb arranjaments especialment compostos per a l’ocasió; tot plegat amb textos i la direcció del dramaturg Marc Rosich, amb el que fan un homenatge a l’artista José Pérez Ocaña, icona LGTBI de la Barcelona franquista.

Sinopsi: 

Quan Barcelona era gris, ell es vestia de colors i es passejava per la Rambla: amunt i avall, avall i amunt, amb un ventall que s’obria i es tancava al compàs del seu taloneig i d’una faldilla que pujava i baixava per deixar veure a qui hi volgués mirar que no amagava res. Ni sota les faldilles ni a l’armari.

Ocaña era Ocaña. I tenia la força que només tenen aquells que s’atreveixen a ser qui són, sense amagar-se de res ni de ningú, esbombant-ho als quatre vents i cantant-ho amb una veu desafinada que es deixava l’ànima a cada copla i el cor a cada quadre.

Preu: 

 

7€ general | 5€ reduït
Comprar entrada aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Direcció d’escena i dramatúrgia: Marc Rosich
Direcció musical, arranjaments musicals i composició, i guitarra: Marc Sambola
Actor cantant: Joan Vázquez
Producció: Òpera de Butxaca i Nova Creació
Distribució: Magrana Escena
Regidor: Omar Bañón

Organitza: 

Ajuntament de Torredembarra i Festival EVA

Col·labora: 

Biblioteca Mestra Maria Antònia

Més informació: